Muista läheistä lahjakortilla!

Neuropisteen lahjakortti on hyvä tapa muistaa läheistä ja huolehtia hänen hyvinvoinnistaan. Tutustu alla oleviin tuotepaketteihin ja ota tarvittaessa yhteyttä kysyäksesi lisää!

Tuotteet ovat saatavilla Neuropisteen Helsingin toimipisteessä. Lahjakortin voi ostaa tuotepaketille tai avoimelle summalle. Lahjakortin voi käydä ostamassa paikan päällä, tai maksaa lahjakortin laskulla, jolloin postitamme lahjakortin sinulle tai valitsemallesi henkilölle suoraan kotiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
hki-ajanvaraus@neuropiste.fi

Kotionni-kuntoutuskäynti

Joskus oma tai läheisen pärjääminen kotona huolettaa. Toisia voi pelottaa kotona kaatuminen, toisille päänvaivaa voivat aiheuttaa siivoaminen, kaupassakäynti tai muu asioiden hoito. Aina voimat eivät välttämättä riitä edes ystävien tapaamiseen.

Neuropisteen fysioterapeutit toteuttavat pääkaupunkiseudulla Kotionni-kuntoutuskäyntejä, joissa arvioidaan kotona arjen toiminnoissa pärjäämistä ja pohditaan yhdessä turvallisen arjen selviytymiskeinoja. Käynnillä kiinnitetään huomiota itsestä ja kodista huolehtimiseen, itsenäiseen liikkumiseen, harrastusmahdollisuuksiin sekä vuorovaikutuksen ja ihmissuhteiden haasteisiin. Kotionni on rakennettu itsenäisen ja turvallisen kotona selviytymisen tueksi.

Käynti kestää noin 1,5 tuntia ja tarvittaessa mukana voi olla myös läheinen. Kotionni-palvelu sisältää myös mahdollisen apuvälinesuosituksen. Käynnistä laaditaan kirjallinen palauteraportti ja toimenpidesuositukset. Lisäksi asiakas saa fysioterapeutilta kirjalliset ohjeet omatoimiseen harjoitteluun. Palvelun voi ostaa itselleen, mutta se on myös helppo ostaa lahjaksi toiselle.

Hinta 189 €
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
hki-ajanvaraus@neuropiste.fi

Kotikuntoutusjakso

Oma koti on kullan kallis. Usein haaveissa on asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja itsenäisesti. Tällöin omasta kodista on tehtävä omiin tarpeisiin ja haasteisiin sopiva toimiva asuinympäristö.

Pääkaupunkiseudulla asuessasi apunasi näitä haasteita ratkomassa ovat Neuropisteen fysioterapeutit. Neuropiste toteuttaa arjen paranemiseen tähtääviä kuntoutusjaksoja asiakkaan kotona. Näissä kuntoutusjaksoissa käydään läpi arjen toimintoja ja etsitään niihin helpotusta sekä tehdään kotona liikkumisesta varmempaa ja turvallisempaa.
Kotikuntoutusjakso toteutetaan viitenä arkipäivänä viikossa kahden viikon ajan. Kuntoutuksen päivittäinen kesto on tunti. Jaksosta tehdään myös lyhyt yhteenveto.

Palvelun voi ostaa itselleen tai lahjaksi toiselle.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
hki-ajanvaraus@neuropiste.fi

Allasterapiapaketti

Allasterapia parantaa toimintakykyä turvallisesti ja tehokkaasti. Allasterapia on liiketerapian erityismuoto, jolla tarkoitetaan liikeharjoittelua, jossa käytetään hyväksi veden vastusta ja kehoa kannattelevia ominaisuuksia.

Allasterapiaa hyödynnetään erityisesti neurologisessa fysioterapiassa, kun maalla liikkuminen on raskasta ja heikentyneen tasapainon vuoksi epävarmaa. Veden tuki ja noste auttavat tekemään liikkeitä, jotka muuten ovat vaikeita. Lisäksi vesi helpottaa kipua ja hydrostaattinen paine vähentää turvotusta.

Neuropisteestä voit hankkia nyt joko itsellesi tai lahjaksi läheiselle viisi allasterapiakäyntiä fysioterapeutin ohjaamana. Allasterapiat järjestetään Helsingissä Mäkelänrinteen uintikeskuksessa ja Vuosaaren uimahallissa. Espoossa allasterapia toteutetaan Leppävaaran uimahallissa.

Hinta 475 € sisältäen viisi allasterapiakäyntiä
Ota yhteyttä ja kysy lisää!
hki-ajanvaraus@neuropiste.fi

NeuroTrainer – henkilökohtainen valmennus ja ohjaus

NeuroTrainer on motivoiva ohjaajapalvelu heille, jotka haluavat kehittää omaa liikkumis- ja toimintakykyään. Henkilökohtaisena ohjaajana toimii neurologiseen fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti.

NeuroTrainer-palvelupakettiin sisältyy tapaamiset henkilökohtaisen ohjaajan kanssa, asiakkaan haastattelu, toiminta- ja liikkumiskyvyn arviot, tavoitteiden mukaiset toiminnalliset testit, harjoitteet ja seuranta. Neurotrainer-palvelu on saatavilla pääkaupunkiseudulla ja Turussa.
Lue lisää palvelusta täältä

Neuropisteestä voit hankkia nyt joko itsellesi tai lahjaksi läheiselle NeuroTrainer-palvelun.

Kysy lisää palvelusta ja varaa aika tapaamiseen!
hki-ajanvaraus@neuropiste.fi