Tietoa meistä

Neuropisteiden asiantuntijat ovat erikoistuneet neurologisten vammojen ja sairauksien kuntouttamiseen. Neuropisteissä yhdistyvät valtakunnallisten potilasjärjestöjen sekä yhden suurimman kuntoutusalan kotimaisen toimijan tieto neurologisista oireista ja sairauksista, vuosikymmenten kokemus kuntoutuspalvelujen tuottamisesta sekä kokeneen henkilökunnan erikoistunut osaaminen.

Neuropisteiden taustalla on Neuroliiton, Parkinsonliiton ja KK-Verve Oy:n yhteistyö, jonka tarkoituksena on tuottaa avomuotoisia terveydenhuollon palveluita, suurimmaksi osaksi kuntoutuspalveluita. Neuropiste Turku on aloittanut Turun keskustassa keväällä 2019.

Vuodesta 1971 lähtien kuntoutujia palvelleen Neuropiste Helsingin toiminnasta vastaa Neuroliitto. Kevääseen 2018 asti Neuropiste Helsinki tunnettiin nimellä Avokuntoutus Aksoni Helsinki, ja sitä ennen sen nimenä oli pitkään Helsingin MS-neuvola.

Neuropisteet Helsingissä ja Turussa tuottavat molemmat tinkimättömään laatuun ja osaamiseen perustuvia kuntoutuspalveluita.

Toimipisteidemme yhteystiedot löydät täältä

Tutustu palveluihimme täällä