Fysioterapeutin lyhyt konsultaatio

Mietitkö, mitä voit tehdä toimintakykyäsi rajoittavan fyysisen ongelman tai kivun suhteen? Mikä on oikea taho, josta voisin saada avun?

Onko sinulla haasteita liikkumisessa, tasapainossa tai kipuja. Mietitkö olisiko fysioterapiasta apua tai mitä pitäisi tehdä? Varaa aika 25 minuutin fysioterapeutin konsultaatioon, jossa voit keskustella yhdessä fysioterapeutin kanssa mahdollisista vaihtoehdoista haasteiden ratkaisemiseksi. Mikäli olet estynyt tulemaan vastaanotolle voi konsultaation toteuttaa myös etäyhteydellä tietokoneella tai puhelimitse.

Palvelu sisältää

  • Liikkumis- ja toimintakyvyn kartoituksen haastattelemalla.
  • Yksinkertaiset harjoitusohjeet tai jatkokäynnin varauksen tai ohjaus muulle palveluntarjoajalle.
  • Palveluun ei sisälly kirjalliset harjoitusohjeet, fysioterapeutin lausunto, tarkemmat fysioterapeutin tutkimukset tai manuaalinen käsittely.

Mikäli lyhyen konsultaation jälkeen varaat jatkokäynnin vastaanotolle, saat lahjaksi jumppakassin ja vesipullon harjoittelun alkajaisiksi.

Palvelun hinta 45 €  / 25 min

Selaa asiantuntijoita

Elina Syrjänen

Elina Syrjänen

Fysioterapeutti AMK 2016

Hengitysfysioterapia Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten neurologinen kuntoutus ja robottiavusteinen Lokomat kävelykuntoutus, allasterapia

fisvenes
Näytä lisää
Salla Alhonen

Salla Alhonen

Fysioterapeutti AMK, 2013 Neurologisen fysioterapian täydennyskoulutus 2015 AVH osaajakoulutus 10 op Psykofyysinen fysioterapia (opinnot valmiit 3/2024)

Kiinnostuksen kohteina nuorten ja aikuisten neurologinen kuntoutus ja kävelykuntoutus (LiteGait, OmegoPlus) sekä psykofyysinen fysioterapia.

fisven
Näytä lisää
Arja Toivomäki

Arja Toivomäki

Lääkintävoimistelija 1989, TtM 2000, kuntoutuspäällikkö

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia (Mulligan, manuaalinen terapia) Robottiavusteinen Lokomat kävelykuntoutus, OmegoPlus ja LiteGait Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten tuki- ja liikuntaelin sekä neurologinen kuntoutus

fisven
Näytä lisää
Pirjo Viskari

Pirjo Viskari

Fysioterapeutti 1985, erikoislääkintävoimistelija 1994, lymfaterapeutti 2023

Bobath-koulutus 2002 Allasterapia Kipuasiakkaan kohtaaminen Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten neurologinen kuntoutus ja robottiavusteinen Lokomat kävelykuntoutus

fisven
Näytä lisää
Laura Lepistö

Laura Lepistö

Fysioterapeutti AMK 2017

Bobath-koulutus 2024 Liikuntalääketieteen perusopinnot Etäkuntoutus Kokemusta palvelutarveselvityksistä Kipuasiakkaiden kohtaaminen Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten kuntoutus ja robottiavusteinen kävelykuntoutus

fisven
Näytä lisää