Asiakkaiden kertomaa…….

 

Haluan käydä täällä terapiassa….

  • ihanat ja asiantuntevat terapeutit
  • helppo tulla
  • väljät tilat
  • monipuoliset laitteet
  • meren läheisyys (Helsinki)

” En ole kymmeneen vuoteen kävellyt. Huikea tunne kävellä robotin avustamana”

” Täällä sempataan liikkeelle”

”Ilmapiiri on välitön. Omat taustat eivät vaikuta terapiaan”

”Minua kuunnellaan”

”Sanoisin että se on uskomaton tunne kun kävely on viimeisen 10 vuoden aikana ollut vaikeaa ja kuormittanut vääriä lihasryhmiä. Lokomat-kävelyrobotilla sain kokea kävelyn oikeat liikeradat ja rasitettu sellaisia lihaksia mitä en normaalisti liikkuessa enää pysty käyttämään. Kun näin videon minun ”sulavasta” kävelystä Lokomatissa, se näytti jopa melkein epätodelliselta. Uskon että säännöllisellä Lokomat harjoittelulla pystyy vahvistamaan sellaisia lihaksia, joita ei muuten pysty. ”