Haemme fysioterapeuttia vakituiseen toimeen

Olemme erilainen fysioterapiayritys. Neuropiste Oy omistajina toimivat Neuroliitto ry, Parkinsonliitto ry ja KK-Verve. Oy. Toimipaikat sijaitsevat Turussa ja Helsingissä.

Neuropiste Oy;n palveluja ovat fysioterapia, allasterapia, lymfaterapia, robottiavusteinen kävelykuntoutus, toimintaterapia ja puheterapia. Lisätietoja: www.neuropiste.fi

Haemme Helsingin toimipisteeseen neurologiseen kuntoutukseen perehtynyttä

FYSIOTERAPEUTTIA

vakituiseen toimeen

Toivomme, että sinulla on kokemusta aikuisneurologisesta fysioterapiasta. Arvostamme aikuisiän etenevien neurologisten sairauksien hyvää tuntemusta sekä innovatiivista ja asiakasläheistä työotetta. Monipuolinen terapeuttinen erityisosaaminen, kuten Bobath-lähestymistapa, lymfaterapia, kipufysioterapia tai psykofyysinen fysioterapia katsotaan eduksi. Monipuolinen erityisosaaminen tukee meidän palvelutarjontamme laajentamisen suunnitelmia. Arvostamme myös hyviä työyhteisötaitoja ja uskallusta hyödyntää kuntoutuksessa teknologiaa ja etäyhteyksiä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän, jossa teet työtä itsenäisenä osaajana. Modernit ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat meren ja luontopolkujen läheisyydessä sekä hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Työtehtävään  sisältyy myös kotikäyntejä ja allasterapiaa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Panostamme työtiloihin ja -välineisiin sekä työntekijöidemme perehdytykseen ja koulutukseen. Olemme reilu ja lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaisesta pidetään huolta.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuntoutuspäällikkö Arja Toivomäeltä 040 180 7338. Puhelinajat:

3.5. klo 12-14, 6.5 klo 15-17 ja 12.5 klo 16-18. Haastattelupäivä 17.5.2021 klo 17-20.

Työhakemus ja CV pyydetään lähettämään 16.5 mennessä sähköpostiin arja.toivomaki@neuropiste.fi