Tule fysioterapeutiksi Turkuun

Oletko sinä etsimämme neurologiseen kuntoutukseen perehtynyt fysioterapeutti? Tarjoamme sinulle vakituista työtä Neuropiste Turun toimipaikalla.
Oletko kiinnostunut teknisavusteisesta kuntoutuksesta? Meillä on kävelykuntoutuksen tukena OmegoPlus ja LightGait -laitteet. Panostamme työtiloihin ja -välineisiin sekä perehdytykseen ja koulutukseen. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän sekä mahdollisuuden yhdessä kehittää uusia palveluita. Voit suunnitella joustavasti työaikasi. Sinulla on käytettävissä Smartum ja lounasetu.
Neuropiste Oy on erilainen terapia-alan yritys. Sen omistajina toimivat Neuroliitto ry, Liikesairauksien liitto ry ja KK-Verve. Oy. Toimipaikat sijaitsevat Turussa ja Helsingissä. Neuropiste Oy:n palveluja ovat fysioterapia, allasterapia, lymfaterapia, robottiavusteinen kävelykuntoutus ja toimintaterapia. Lisätietoja: www.neuropiste.fi
Toivomme, että sinulla on kokemusta aikuisneurologisesta fysioterapiasta. Arvostamme aikuisiän etenevien neurologisten sairauksien tuntemusta sekä innovatiivista ja asiakasläheistä työotetta. Monipuolinen terapeuttinen erityisosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme myös hyviä työyhteisötaitoja ja uskallusta hyödyntää kuntoutuksessa robotiikkaa ja etäyhteyksiä. Työtehtävään sisältyy yksilöterapian lisäksi ryhmän ohjausta, kotikäyntejä ja allasterapiaa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Olemme reilu ja lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaisesta pidetään huolta. Haluamme sinut meidän iloiseen työtiimiimme jäseneksi.

Hakuaika päättyy 5.5.2023

Lisätietoja työpaikasta antaa Arja Toivomäki p. 040 180 7338