LAHJAKSI VARMUUTTA, VETREYTTÄ JA VOIMAA LIIKKUMISEEN!

Oletko huomannut, että liikkumiskyvyssäsi tai arjen toiminnoista selviytymisessä olisi haasteita? Joudutko enemmän keskittymään tasapainon hallintaan kuin ennen tai onko arkitoimista selviytyminen ehkä hidastunut aiempaan verrattuna? Pelkäätkö kenties kaatumista kotona tai ulkona liikkuessa?

Tule meille, kartoitetaan yhdessä liikkumis- ja toimintakykysi ja niissä mahdollisesti esiin tulevat haasteet. Saat asiantuntijaksesi ammattitaitoisen fysioterapeutin, joka valitsee Sinulle yksilöllisesti haastattelun perusteella sopivat toimintakyvyn mittarit. Saat arviointituloksista itsellesi myös koosteen. Arviointitulosten pohjalta luodaan Sinulle yksilöllinen kotiharjoitusohjelma.

Palveluun kuuluu toimintakyvyn kartoituksen lisäksi 5x 45min ryhmämuotoinen liikuntaharjoittelu, kerran viikossa toteutuen alkaen tammikuun lopulla. Ryhmäharjoittelu toteutuu ryhmäläisten liikkumis- ja toimintakyvyn mukaisesti ja sitä tukien. Harjoittelu on monipuolista ja koko kehoa sopivasti kuormittavaa. Ryhmäharjoittelun aikana tutustutaan erilaisiin harjoitusmuotoihin ja -välineisiin. Ryhmää ohjaava fysioterapeutti huolehtii hyvästä ja tsemppaavasta ryhmähengestä!

LAHJAVAIHTOEHDOT

  • Toimintakyvyn arviointikäynnin (90 minuuttia) + 5×45 minuutin ryhmäharjoittelun yhteishinta on 165e
  • Toimintakyvyn arviointi (90 minuuttia) 135e
  • Ryhmän 5x45min hinta 45e (Turku),  50e (Helsinki.) Uusille asiakkaille ensimmäinen kerta maksutta 36€ (Turku), 40€ (Helsinki). Ryhmään voit ilmoittautua sähköpostitse: tku-ajanvaraus@neuropiste.fi tai hki-ajanvaraus@neuropiste.fi tai puhelimitse 040 180 7338.

Halutessasi voit ostaa itsellesi 1x45min yksilöllisen seurantakäynnin, jolloin fysioterapeuttisi arvioi liikkumis- ja toimintakykyäsi uudelleen alkutilanteessa käytetyin liikkumis- ja toimintakyvyn mittarein. Saat jälleen tuloksista koosteen, josta käy ilmi alku- ja lopputilanteen tulosten vertailu. Näin voit seurata omaa edistymistäsi. Seurantakäynnillä tarkistetaan myös kotiharjoitusohjelman harjoitteiden sujuvuus.

  • Seurantakäynti toimintakykyarvion ostaneille tarjoushintaan 45 minuutin hintaan 55€ (norm 64€

Tämä on oiva paketti myös esimerkiksi pukinkonttiin läheiselle, jos Sinulle on herännyt huoli läheisesi liikkumisesta tai toimintakyvystä!

Lahja itselle:  Voit varata toimintakykyarvion puhelimitse 040 180 7338 tai nettiajanvarauksella https://www.nettiajat.fi/3394/nettiajanvaraus

Lahja toiselle: Osta lahjakortti paikan päältä. Tarvittaessa voimme postittaa lahjakortin.

Tarjous on voimassa 1.11.-22.12.2021