Neuropiste Turku

Neuropiste Turku palvelee esteettömissä ja viihtyisissä tiloissa Yhteisötalo Lounatuulessa Turun keskustassa. Toteutamme avoterapioita koronavirusepidemian aikana Kelan ja kuntien edellyttämillä tavoilla.

Neuropiste Turku
Lounatuulet Yhteisötalo, Läntinen Pitkäkatu 33
20100 Turku

Avoinna ma-pe 9–17 ja tarvittaessa klo 8 ja klo 17 jälkeen.
044 465 0545 / 040 180 7338 / 040 0884667 (Arabia) (ajanvaraus on auki klo 9-15)
tku-ajanvaraus@neuropiste.fi

Palveluitamme ovat

Neuropiste on erikoistunut kävelykuntoutukseen. Yksi merkittävä kuntoutuksen muoto on robottiavusteinen kävelyterapia. OmegoPlus laitteen avulla tehtävä kuntoutus soveltuu erittäin hyvin neurologiseen kuntoutukseen, jonka tavoitteena on kävelykyvyn saavuttaminen tai parantaminen.

Tilat ja laitteet

Tilat

Tilat ovat katutasossa . Sisäpihalla sijaitsee kaksi asiakaspaikkaa. Tiloihin on kaksi sisäänkäyntiä pyörätuoliluiskalla ja sähköisellä ovella varustettu. Tilat ovat esteettömiä , avarat ja käytössä on kaksi invavarustettua wc tilaa.

Avustajakoiran voi tuoda tiettyyn terapiatiloihin. Yksi terapiahuone on varattu allergisille. Mikäli olet koira-allerginen, niin terapia-aikataulut suunnitellaan siten, että mahdollinen avustajakoira ei ole samanaikaisesti tiloissa eikä sinua hoida eläimen omistava terapeutti.

Laitteet

Robottiavusteinen OmegoPlus -laite, LiteGait -painokevennetty kävelyn harjoittelulaite, kävelymatto, kuntopyörä, nojapuut, seisomateline, TheraTrainer Tigo 510, HUR kuntosalilaitteita ylä- ja alavartalon harjoittamiseen, nyrkkeilysäkki, tasapainonharjoittamisvälineitä ja paljon pienharjoitusvälineitä. Lisäksi arviointi- ja mittausvälineitä.

Fysikaaliset hoidot: kivun hoitoon ultraääni, TNS ja sähköärsytyshoito.

Neuropiste Turku asiantuntijat

Arja Toivomäki

Arja Toivomäki

Lääkintävoimistelija 1989, TtM 2000, kuntoutuspäällikkö

Tuki- ja liikuntaelin fysioterapia (Mulligan, manuaalinen terapia) Robottiavusteinen Lokomat kävelykuntoutus, OmegoPlus ja LiteGait Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten tuki- ja liikuntaelin sekä neurologinen kuntoutus

fisven
Deeana Lehtinen

Deeana Lehtinen

Toimintaterapeutti AMK, 2018 Yoga Teacher RYT 500+ Hyvinvointivalmentaja Työkykykoordinaattori 2022 Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 2022 Voimavaraistava työvalmentaja 2022

Erikoisosaaminen: nuorten ja aikuisten psyykkisen voimavarojen tukeminen

fien
Oikola Minna

Oikola Minna

Fysioterapeutti AMK 2018 Bobath peruskurssi 10 op 2022 AVH-osaaja 10 op 2020 Fasciamanipulaatio Stecco 4,8 op 2020

Erityisosaaminen nuorten ja aikuisten neurologinen kuntoutus

fisvenes
Salla Alhonen

Salla Alhonen

Fysioterapeutti AMK, 2013

Neurologisen fysioterapian täydennyskoulutus 2015 AVH osaajakoulutus 10 op Psyko-fyysinen fysioterapia (opinnot valmiit 2/2024) Allasterapia Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten neurologinen kuntoutus ja kävelykuntoutus (LiteGait, OmegoPlus)

fisven
Satu Marttila

Satu Marttila

Toimintaterapeutti AMK 2012

Kuntoutusteknologia, ympäristönhallinta, käden kinesioteippaus Erityisosaaminen: nuorten ja aikuisten neurologinen kuntoutus

fisven