Tule fysioterapeutiksi Neuropisteelle Helsinkiin

Haemme Helsingin toimipisteeseen neurologiseen kuntoutukseen perehtynyttä FYSIOTERAPEUTTIA vakituiseen toimeen

Olemme erilainen terapia-alan yritys. Omistajina ovat Neuroliitto ry, Parkinson liitto ry ja KK-Verve. Oy. Toimipaikat sijaitsevat Turussa, Helsingin Arabiassa ja Itäkeskuksessa. Palveluja ovat fysioterapia, allasterapia, lymfaterapia, robottiavusteinen kävelykuntoutus ja toimintaterapia.

Toivomme, että sinulla on kokemusta aikuisneurologisesta fysioterapiasta. Arvostamme aikuisiän etenevien neurologisten sairauksien hyvää tuntemusta sekä innovatiivista ja asiakasläheistä työotetta. Monipuolinen terapeuttinen erityisosaaminen, kuten Bobath-lähestymistapa, lymfaterapia, kipufysioterapia tai psykofyysinen fysioterapia katsotaan eduksi. Arvostamme myös hyviä työyhteisötaitoja ja uskallusta hyödyntää kuntoutuksessa robotiikkaa ja etäyhteyksiä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän, jossa teet työtä itsenäisenä osaajana. Modernit ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Työtehtävään voi sisältyä myös kotikäyntejä ja allasterapiaa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Panostamme työtiloihin ja -välineisiin sekä työntekijöidemme perehdytykseen ja koulutukseen. Ensimmäisenä koulutuksena saat robottiavusteisen kävelykuntoutusosaamisen. Työsuhde-etuna ovat Smartum, lounasetu ja kattavat työterveyspalvelut.

Olemme reilu ja lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaisesta pidetään huolta. Haluamme sinut meidän innovatiivisen työyhteisön jäseneksi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuntoutuspäällikkö Arja Toivomäeltä 040 180 7338.

Työhakemus ja CV pyydetään lähettämään 16.10.2022 mennessä sähköpostiin arja.toivomaki@neuropiste.fi