Neuropiste vahvistaa lymfaterapiaosaamistaan ostamalla Metrofysion liiketoiminnan

Neuropiste Oy on ostanut Helsingin Itäkeskuksessa toimivan Metrofysio Oy:n. Metrofysion liiketoiminta on siirtynyt Neuropisteelle 1.4.2021 alkaen.

Kaupan tavoitteena oli ensisijaisesti laajentaa Neuropisteen toimintaa ja vahvistaa lymfaterapiaosaamista. Neuropisteen Helsingin Arabianrannassa olevan toimipisteen lisäksi toimintaa on nyt siis myös Helsingin Itäkeskuksessa. Jatkossa pääkaupunkiseudun asiakkailla on parempi mahdollisuus valita terapiapaikka asuinalueensa läheltä.

Omistusjärjestely ei vaikuta Metrofysion voimassa oleviin sopimuksiin eikä asiakkaiden palveluihin. Itsemaksavien ja sopimuskumppanien asiakkaiden palvelut jatkuvat entiseen malliin. Yksi työntekijä siirtyy Neuropisteelle ns. vanhana työntekijänä ja kolme fysioterapeuttia jatkaa ammatinharjoittajina.

– Niin Metrofysion kuin Neuropisteen työntekijöillä on vahva neurologinen osaaminen. Yhdistämällä nyt voimavaramme pystymme vastaamaan entistä paremmin pääkaupunkiseudun kuntoutujien palvelutarpeisiin. Metrofysiolaisten lymfaterapiaosaaminen tuo myös odotetun vahvistuksen palvelutarjontaamme, toteaa Neuropisteen kuntoutuspäällikkö Arja Toivomäki.

– Nyt on aika siirtyä eteenpäin ja siirtää vastuu yrityksestä suuremmille harteille ja keskittyä omaan ammatilliseen ydinosaamiseemme ja sen kehittämiseen. On mielenkiintoista päästä mukaan Neuropisteen toimintaan ja kehitykseen, sillä se voi tuoda uutta sisältöä myös omaan työhömme. Neuropisteen taustalla olevien toimijoiden, Neuroliitto, Parkinsonliitto ja KK-Verve Oy, tarkoituksena on tuottaa avomuotoisia ja moniammatillisia kuntoutuspalveluita. Tämä toiminta ja toimijoiden arvomaailma sopivat myös meille, toteavat yhteisesti Metrofysion entiset omistajat Pirkko Jurvanen, Terttu Pihlajamäki ja Sinikka Pulliainen.

Metrofysion liiketoiminta jatkuu entiseen tapaansa entisissä tiloissa Helsingin Itäkeskuksessa, vain yrityksen nimi vaihtuu Neuropisteeksi.

Lisätietoja
Arja Toivomäki, kuntoutuspäällikkö Neuropiste Oy, puh. 040 180 7338, arja.toivomaki@neuropiste.fi.