Turun toimipaikka etsii vakituiseen toimeen fysioterapeuttia 1.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Kiinnostaako fysioterapeutin työ robotiikan ja hyvien työkavereiden kanssa?

Tule meille töihin. Toivomme, että sinulla on kokemusta aikuisneurologisesta fysioterapiasta. Arvostamme aikuisiän etenevien neurologisten sairauksien hyvää tuntemusta sekä innovatiivista ja asiakasläheistä työotetta. Monipuolinen erityisosaaminen, kuten Bobath, lymfaterapia, kipufysioterapia, psykofyysinen fysioterapia katsotaan eduksi. Monipuolinen erityisosaaminen tukee meidän palvelutarjonnan laajentamisen jatkosuunnitelmia. Arvostamme myös hyviä työyhteisötaitoja ja uskallusta hyödyntää kuntoutuksessa teknologiaa ja etäyhteyksiä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän, jossa teet työtä itsenäisenä osaajana. Modernit ja viihtyisät työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella.  Työtehtävään voi sisältyä myös kotikäyntejä ja tarvittaessa itsemaksavien allasterapiaa. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Panostamme työtiloihin ja -välineisiin sekä työntekijöidemme perehdytykseen ja koulutukseen. Saat työtehtävien alussa koulutuksen Lokomat -terapiaan. Olemme reilu ja lämminhenkinen työyhteisö, jossa jokaisesta pidetään huolta.

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä kuntoutuspäällikkö Arja Toivomäeltä 040 180 7338. Puhelinajat:

22.12 klo 9-17 ja 28.12.2020 klo 9-17.00. Haastattelupäivä 4.1.2021 klo 15-

Työhakemus ja CV pyydetään lähettämään sähköpostiin arja.toivomaki@neuropiste.fi