Fitpole uutta kuntoutuksessa

Vertikaalitankoa on käytetty tankotanssiharrastuksessa jo pitkään ja erityisesti sen suosio on kasvanut vuodesta 2007 lähtien. Tankoharjoittelussa ei välttämättä tarvitse valita harjoittelun tanssillista muotoa, vaan uudenlaisena kuntoiluvälineenä tanko on erityisen tehokas ja monipuolisesti sovellettavissa oleva harjoittelumuoto myös kuntoutuksessa. Me Neuropiste Helsingissä halusimme ennakkoluulottomasti ottaa Fit Pole-tankoharjoittelun osaksi fysioterapiaa. Kuntoutujat ottivat uuden harjoitusvälineen innolla vastaan. Väline kehittää tasapainoa, vartalonhallintaa, lihasvoimaa ja liikkuvuutta toiminnallisen harjoittelun tapaan ja on sovellettavissa monipuolisesti kunkin kuntoutujan toimintakyvyn mukaan.

Oona Kivelä valmensi parkinsonin tautia sairastavaa henkilöä Neuropiste Helsingin tiloissa tankoharjoituksiin. Katso, miten taidokasta.

https://www.voice.fi/viihde/a-178270