Voice Massage

Voice Massagessa hoidetaan klassisen hieronnan ottein hengitykseen, äänentuottoon ja purentaan osallistuvia lihasryhmiä.

Voice Massage -terapiaa on tarjolla neurologista sairautta sairastaville helpottamaan nielemistä, puhumista ja/tai hengitystä.

Voice Massage -terapia pohjautuu länsimaiseen lääketieteeseen ja sitä saa antaa vain asianmukaisen koulutuksen saanut Voice Massage -terapeutti. Voice Massage –terapiaa tehdään Neuropisteen Helsingin toimipisteessä.

Voice Massagessa -hoito etenee rauhallisesti otteiden mukaillessa kudosten elastisuutta. Näin pyritään vaikuttamaan myös syvempien kerrosten lihaksiin ja lisäämään hoidon rentouttavaa vaikutusta koko kehoon.

Mihin Voice Massage auttaa?

Lihaksia rentouttavalla ja aktivoivalla hoidolla luodaan hyvät edellytykset vapaalle hengitykselle ja puheelle. Kasvojen ja purennan alueen lihasten käsittelyllä pyritään vapauttamaan erilaisista purentahäiriöistä (mm. yöpurennasta) aiheutuneita lihaskireyksiä ja lievittämään niistä johtuvia kiputiloja.

Kaularangan lihasten käsittely kuuluu oleellisena osana Voice Massage -terapiaan, sillä mm. pinnallinen hengitys ja yöpurenta aiheuttavat kireyttä ja kipua niskan alueen lihaksiin.

Äänentuottoon osallistuvien lihasryhmien käsittelyllä voidaan ehkäistä lihasten kireystiloista johtuvien äänihäiriöiden syntyä. Erilaiset hengitysharjoitukset ovat tärkeä osa Voice Massage -terapiaa. Niiden avulla asiakasta ohjataan tasapainoisen ja vapaan hengityksen löytämiseen. Hengitysharjoituksia suositellaan tehtäväksi myös kotona hoitojen välissä.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Selaa asiantuntijoita

Iiris Aittola

Iiris Aittola

Fysioterapeutti 1997, Vodder-lymfaterapeutti 2005

lymfaterapia ja -teippaus, Voice Massage ™, osteopaattinen mobilisoiva hieronta

fien
Näytä lisää